Zoetermeer

Rijschool ZOETERMEER

Iedereen slaagt bij de ARDH Rijschool in Zoetermeer. Maar Waarom…


Omdat wij het beste team van rijinstructeurs hebben die Super gemotiveerd zijn om jou aan dat roze kaartje te helpen! Simpel genoeg?

Vast Niet! En dat is maar goed ook.

Het is namelijk niet makkelijk om een goede rijschool in Zoetermeer te vinden, Den haag is een grote stad er er is veel concurrentie tussen rijscholen want er zijn er zo veel!

Snel ben je overspoeld met akties, prijzen en kleine lettertjes, je ziet door de bomen het bos niet meer.

Daarom bieden wij je DUIDELIJKHEID…

Waarom Onze Rijschool in Zoetermeer?

 • ​Examen Garantie
 • Rijles ​Vanaf € 33,- per ​Uur
 • ​Super Flexibele Lestijden
 • ​Direct Beginnen
 • plus-circle
  ​Altijd een Gratis Proefles
 • ​Speciale Kortingen voor Studenten
 • ​Veel Ervaring met Faalangst
 • Gespreid Betalen is Mogelijk
 • plus-circle
  ​De Beste Deals (tot wel € 500,-)
 • plus-circle
  ​Reddingspakket voor Leerlingen die aan het lijntje worden gehouden


En wat zijn de Kosten?

Als je op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteit verhouding dan ben je bij ons aan het goede adres. Niet alleen dat, wij houden van het vak en willen jullie allemaal zo snel en ontspannen mogelijk aan een rijbewijs helpen! Wil je meer informatie over de lesprijzen van lespakketten, cursussen of losse lesprijzen?

Hoeveel lessen heb je nodig?

35 lessen Nooit Gereden
25 lessen Beetje Ervaring
12 lessen Eerder Gelest

Dit zijn allemaal grove getallen, het is per persoon heel erg verschillend hoeveel lessen er precies nodig zijn! Wil je liever een meer precieze schatting van het aantal rijlessen dat je nodig hebt?

ACTIES EN MEER VOORDEEL

Wij van AutoRijschoolDenHaag.org zijn heel gepassioneerd over onze Specials en Akties. Het is niet niks, je rijbewijs halen, en vraagt veel verantwoordelijkheid en focus tijdens je rijopleiding.

Juist DAAROM vinden wij dat er een beetje Fun en Gezelligheid bij moet komen, allemaal ter bevordering van de resultaten natuurlijk.

GOEDKOPE RIJSCHOOL IN DE BUURT VAN SNOWWORLD

Rijschool Zoetermeer is nabij Snowworld gelegen. Jaarlijks bezoeken vele Nederlanders dit indoor winterparadijs waar skiën en snowboarden altijd mogelijk is. Je weet wel, lekker chilen in Zoetermeer en genieten dan van een dagje winterpret.

Maar ‘dang’, kan jij nog niet auto rijden?

Als je in de buurt van Zoetermeer woont, is er een Super Goedkope Rijschool die je hierbij helpt…. Ja wij dus, ARDH Autorijschool Den Haag, Represent!

Met ons laag uurtarief behoort onze rijschool in Zoetermeer tot een van de goedkoopste rijscholen.

Natuurlijk is een goedkope rijschool niet altijd de beste, maar het hoeft ook niet slecht te zijn.

Een professioneel ogende website wil niet altijd zeggen dat de rijschool ook goede lessen geeft.

Onze Rijschool in Zoetermeer biedt een Mega laag tarief aan, maar biedt nog steeds de hoge kwaliteit.

Geloof je me niet? Kom maar langs een proefles is gratis…

Zo leer je de Instructeurs ook al een beetje kennen, je krijgt gevoel voor de sfeer en de auto. Aan het einde van de les bespreek je of je met me verder wilt, het komt zelden voor dat het niet klikt. Maar als het om een of andere rede niet klikt, PLEASE zeg het gewoon.

“Kijk Bij Mij Staan Veiligheid en Comfort Voorop.”

Ik wil dat mijn leerlingen zich op hun gemak voelen, niet alleen maar omdat dat vele malen prettiger is maar vooral omdat iemand 70% beter presteert als hij/zij zich op zijn/haar gemak voelt.

We geven ook rijlessen in Gouda, klik daarvoor op de link


MAAR LET OP!

Voor rijscholen spelen met hun lesprijzen en uurtarieven. Ga na of het uurtarief ook écht hun uurtarief is of dat een “uur” maar 40 minuten duurt. Ook de lesprijs is een makkelijk doelwit om te misbruiken.

Akties als lessen vanaf een bepaalde prijs daar moet je mee oppassen. Het kan namelijk zijn dat er geadverteerd word met een heel laag uurprijs zoals € 25,- maar dan moet je een pakket kopen van € 3500,- om ze zo goedkoop te krijgen.

Je betaald voor het pakket wat jij wilt soms wel € ​55,- per lesuur!

Bij ons is elk lesuur 60 min en is ALLES bespreekbaar, geen moeilijk gedoe.

STUDENTEN KORTING

Onze rijschool in Zoetermeer heeft veel respect voor de hardwerkende studenten, zij zijn immers de motor van de toekomst . Daarom krijgen studenten een fikse korting aangezien de rijschool ook wel weet dat de generatie toekomstige intellectuelen en ingenieurs het niet breed heeft tijdens hun studententijd.

Auto leren rijden hoeft niet per se duur te zijn, maar laat je nooit bedriegen door al die advertenties, kies altijd voor kwaliteit.
Bij ons betalen studenten €​33,- per uur voor de eerste 10 lessen.