Spoedcursus

Wil jij je rijbewijs binnen 10 dagen?

Bij ons kan het allemaal. Het record is 5 dagen dus iets in die orde, alles is mogelijk...

Je rijbewijs halen door een snelcursus, daar zitten natuurlijk veel voordelen aan. Maar daarover later meer.

IETS WAAROVER JE MOET NADENKEN

Een snelcursus voor je rijbewijs is iets waar je niet te makkelijk over zou willen denken ALS je geen duidelijke motivatie hebt. Het is erg intensief en je moet er maar de tijd voor hebben.

Ik wilde dit even boven de voordelen van een spoedcursus zetten omdat ik graag zou willen dat je zelf beslist of je een spoedcursus nodig hebt, ik kan dat niet vanaf hier! Als je een proefles zou willen doen, dan heb ik er meer over te zeggen.

Na een proefles heb ik veel meer duidelijkheid over:

Of een spoedcursus iets voor jou is

Of je een spoedcursus aan kan

Ik kan je beter adviseren voor wat betreft een snelcursus

Like, Subscribe en Volg voor 60 minuten Gratis Rijles

Like en Post

Subscribe en Like

Volg en Tweet

DE VOORDELEN VAN EEN SPOEDCURSUS

snel binnen 10 dagen je rijbewijs

Binnen 5 Dagen Afrijden

Ik kan hier best wat bijschrijven, maar het voordeel spreekt voor zich.

Goedkoop

Bij ARDH, kost een Snelcursus voor je Rijbewijs 1​797,-

Ik ga daar verder niet over opscheppen maar kijk maar eens rond wat het kost bij andere rijscholen, verder zeg ik niks.

Je krijgt:

30 uur rijles, van een uur.

Een Praktijk examen

Een Eigen Verklaring

Voorrang op Iedereen!

Het is Makkelijker

Ok dit moet ik wel even uitleggen want het klinkt natuurlijk gek! Een spoedcursus is en makkelijker, en goedkoper, en je hebt mega snel je rijbewijs.. What the heck!

Kijk, het is wel moeilijker (theoretisch gezien) alleen de leerlingen ervaren het als makkelijker, doordat ze er zo intensief mee bezig zijn. Kijk maar naar elke topsport, hoe hoger niveau je (bijvoorbeeld) voetbalt des te vaker en langer duren je trainingen. En logisch, je word ergens pas echt goed in als je het intensief doet!

Je hebt het op de Prijzen Pagina al kunnen zien bij het blokuur. Hetzelfde geld voor een Snelcursus, doordat je er zo mee bezig bent en er zoveel uurtjes achter elkaar rijles krijgt word het ‘makkelijker’.

…Begrijp me niet verkeerd!

Een spoedcursus is nog steeds een hele intensieve cursus en ik raad hem je echt sterk af als je niet gemotiveerd bent! Alleen de meeste mensen die een SnelCursus doen zijn al erg gemotiveerd of hebben een concreet doel.

Ik ben Super Flexibel

Ja, ‘flexibeler’ dan de meesten en al helemaal als het gaat om een spoedcursus! Dat is voor mij toch ook een beste wedstrijd, erg leuk om je binnen een korte tijd zo veel te leren en in een keer te laten slagen!

Nog een voordeel trouwens! Bijna iedereen die een spoedcursus neemt slaagt in een keer… Waarschijnlijk komt dit doordat de meesten een duidelijke motivatie hebben maar toch, op zijn minst reden genoeg om even op te schrijven.

Maar, om even terug te komen op het verhaal :), Ik had bijvoorbeeld laatst nog een jongen die een spoedcursus wilde doen maar alleen tussen 06:00-10:00 of van 22:00- 03:00 kon lessen. Zelf die jongen heb ik kunnen lesgeven, door goed doorschuiven en zijn cursus strak te plannen.

Kortom, ik zorg ervoor dat het past, zolang jij me maar verteld wat de criteria zijn.

Je hebt voorrang op andere leerlingen

Dat klopt ja, wat ik er direct bij wil zeggen is dat mensen die zitten met een (her)examen in principe dezelfde ‘voorrang’ hebben, alleen is dat maar een dag en bij jouw is het je hele snelcursus traject.

VEREISTEN SPOEDCURSUS

Theorie
Het is echt HEEL erg nodig is het in handen hebben van je theorie certificaat!! ECHT HEEL BELANGRIJK (de grote letters staan er niet voor niks). Je zal het niet geloven maar op dit punt gaat het vaak mis.

Een spoedcursus is intensief en vooral volgepland (als dat een Nederlands woord is). Dat betekend dat je midden in je cursus niet nog even naar het CBR kunt om ‘snel’ je theorie certificaat te behalen.

Geloof me, dat werkt echt niet… Er gaat altijd iets fout of het duurt net ietsje langer dan gepland en bij mij kan je met alle excuses aankomen en ik wil je best geloven alleen is het CBR niet zo goedgelovig.

Motivatie

Als je goed de tekst leest op deze Spoedcursus pagina dan heb je het al wel door, motivatie is een van de belangrijkste dingen als het gaat om een snelcursus voor je rijbewijs.

Kijk het trucje autorijden, kan iedereen leren… sommigen doen er wat langer over en sommigen wat minder lang. Alleen bij een spoedcursus kan je moeilijk zeggen, van ahh joh dit lesje doen we gewoon ff overnieuw. Natuurlijk is er wel ruimte voor fouten en kunnen we van alles overnieuw doen alleen is er ook tijdsnood.

Maar dat is goed en leuk als je gemotiveerd bent! Nog een reden om extra scherp te zijn.

HET IS TIJD VOOR EEN BESLISSING

Ok dat was mijn verhaal, ik ben blij dat ik je tot hier heb kunnen interesseren. Als je bij mij een spoed cursus wilt of je hebt er vragen over? Super Mooi! Je kan me bellen, whatsappen, via facebook of twitter even een berichtje doen of je stuurt me even een emailtje op mailons@autorijschooldenhaag.org. Of kijk even op de contact pagina!

Ik begrijp dat je voor een serieuze keuze staat en dat je daarvoor natuurlijk even over moet nadenken of even wilt testen of het wel een goede keuze is.

Daarom kan je bij mij een Volledig Gratis en Vrijblijvende Proefles nemen om gewoon even te kijken of onze spoedcursus (of een ander rijlespakket) iets voor je is. Nogmaals ben ik erg flexibel, dus maak daar gebruik van zeg wat je wilt en denkt, dan kan ik daarop inspelen!

Ik hoor snel van je!