Rijlessen in termijnen betalen

Rijlessen in termijnen betalenEen rijopleiding kost best veel geld. Zeker voor een jong persoon is dit een bedrag waarvoor zij de tijd nodig hebben om het bij elkaar te sparen. Immers is de kans groot dat je bij het nemen van rijlessen nog aan het studeren bent en enkel een bijbaantje hebt waarmee je geld verdient.

Toch is er nog geen reden om jezelf zorgen te maken. Het totaalbedrag voor de rijopleiding is namelijk nog niet belangrijk. Het nemen van rijlessen en jezelf klaarstomen voor het praktijkexamen neemt tijd in beslag.

Het is daarom ook mogelijk om rijlessen in termijnen te betalen. Je kunt losse rijlessen nemen en deze steeds apart afrekenen bij de rijschool. Alleen op deze manier betaal je vaak de hoofdprijs voor de gehele rijopleiding. Soms is echter ook een rijlessenpakket in termijnen betalen mogelijk.

Losse rijlessen inplannen en afrekenen

Als je met een bijbaantje naast je studie een paar tientjes in de week kunt bijverdienen dan is dit al genoeg om te beginnen met rijlessen. Je kunt namelijk het geld van je krantenwijk gebruiken om losse rijlessen bij de rijschool in te plannen.

Vaak kosten deze rijlessen tussen de 40 en 60 euro per uur. Met een maandsalaris van 300 euro kan je dus toch al 6 tot 7 rijlessen in de maand nemen. Iedere keer als je een rijles neemt dan kan je deze los afrekenen. Heb je veel lessen nodig dan kost je rijbewijs wel veel geld op deze manier.

Gehele rijopleiding in termijnen betalen

Goedkoper is de optie om een gehele rijopleiding bij de rijschool vast te laten leggen. Voor de autorijschool is dit ook interessant want zij weten dan dat je alle lessen bij hen gaat volgen. In ruil voor deze trouw bieden de rijscholen pakketten aan waarbij je rijlessen met een korting kunt inkopen.

Hier is echter wel in een keer een groot bedrag voor nodig. De autorijscholen willen je graag helpen om dit te kunnen betalen. Zij bieden daarom de mogelijkheid om de rijlessen in termijnen te betalen. Een interessante optie als je hiermee goedkoper uit kunt zijn dan met het nemen van losse rijlessen.

Leave a Comment:

Leave a Comment: