Neem Contact Op!

proefles-autorijden-email
gratis-Proefles-facebook

BELANGRIJK: je hoeft niet rijles bij ons te nemen om advies te krijgen. Heb je algemene vragen of heb je gewoon advies nodig? Ook kan kun je gewoon contact met ons opnemen, we helpen je graag!

Voor de Zekerheid ons Telefoonnummer:

Mocht je me alleen maar willen mailen dan kan je op de rode email knop hierboven drukken maar je kan ook gewoon een mailtje sturen naar: mailons@autorijschooldenhaag.org

VOORDELEN VAN EEN PROEFLES

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

De Beste manier om uit te proberen.

Tijden een Proefles kom je pas echt achter de dingen die je nodig hebt om de beste rijschool voor jezelf te kiezen.

  • Voel ik mezelf Comfortabel tijdens de Les?
  • Begrijp ik de manier van Lesgeven?
  • Wil ik hier mijn hele Opleiding doen?

Een Super Tip: Maak voor de proefles een lijstje voor jezelf en schrijf op wat jij belangrijk vindt aan de rijschool. Check na de proefles, aan hoeveel punten de rijschool voldoet.

Gratis les!

Misschien wist je het nog niet maar bij ons is een Proefles Helemaal Gratis! Dus buiten alle andere voordelen die een proefles nou eenmaal heeft, heb je ook nog eens een gratis uurtje rijles. Een uurtje die je weer een stapje dichter bij het halen van je rijbewijs brengt! “Alle Kleine Beetjes Helpen… Toch?”

Je zit nergens aan vast!

Het is in principe al Uniek dat wij een Gratis Proefles aanbieden, maar het Feit dat een proefles ook nog Vrijblijvend is, dat is wel echt Uniek.

Vaak worden er wel gratis proeflessen aangeboden, allen dat moet je er toch voor betalen als je geen pakket afneemt. Ik zal mijn mening er maar niet op geven, het enige; Bij ons zit je nergens aan vast!

Je kan beter inschatten wat je nodig hebt

Een Proefles is SUPER handig, ook voor de rijinstructeur! Jij kan natuurlijk een veel betere inschatting maken van hoeveel lessen je denkt nodig te hebben en welk pakket je wilt nemen. Maar ook de rijinstructeur heeft nu die mogelijkheid.

Hij kan dus veel preciezer inschatten hoeveel lessen iemand nodig heeft en welk pakket het meest geschikt is. Maar uiteindelijk bepaal jij natuurlijk, het zijn jouw centen!

Vragen stellen over de rijschool

Als je moet kiezen bij welke rijschool jij je rijbewijs wilt halen dan heb je altijd vragen. Die kan je natuurlijk stellen via de email, telefoon, whatsapp etc. Maar toch zijn er altijd nog vragen die je persoonlijk wilt stellen, ook zou je graag de rijinstructeur willen ontmoeten

Tijdens een Proefles heb je daar het Ultieme Moment voor, dus maak daar gebruik van! Stel Kritische vragen en test de sfeer in de auto.

Weer een Mega Tip: Stel van te voren een lijstje op met Vragen die je wilt stellen en neem dat lijstje gewoon mee. Als je bezig bent met je proefles heb je zoveel hersenvermogen nodig dat je snel iets vergeet. Een lijstje is dus Ideaal.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Gratis proefles

Even snel voor degene die hierboven niet hebben gelezen, een proefles bij ons is niet alleen Gratis, ook Vrijblijvend.

VlijmScherpe Prijzen

Omdat we een snel groeiende Rijschool zijn kunnen we scherpe prijzen hanteren. Niet alleen de Instructeurs maar ons Hele Management Team is heel erg gemotiveerd en hebben Plezier in het werk.

We groeien Zo Snel Door Jullie! Dus bij deze een Bedankje aan Al onze Ex-Leerlingen en Supporters.

Klik hier voor onze Prijzen Pagina

Te Gekke Acties en Aanbiedingen

We zijn Dol op Acties en Aanbiedigen bij AutoRijschoolDenHaag.org en we hebben altijd wel te Gekke Acties met Zieke Kortingen op Rijlessen en Rijlespakketten!

Klik Hier voor al onze Akties

Wij Hartje Rijles Geven

Wij houden van autorijden en van lesgeven. We helpen je graag en met plezier. Natuurlijk hebben ook wij ooit een rijbewijs gehaald en weten alles van zure instructeurs die veel Praten maar niks Zeggen.

Bij ons Werkt Dat Niet Zo! Openheid en Feedback staan bij ons hoog in Vaandel. Iedereen is anders en moet dus ook anders benaderd worden, die vrijheid is essentieel voor een goede samenwerking.

NOG STEEDS AAN HET LEZEN?

Ben je nog steeds niet overtuigd??

Geen Probleem, het is ook een keuze waar je goed over na moet denken.

Ik kan je 3 dingen adviseren:

  1. Neem je tijd
  2. Denk goed na
  3. Neem Contact met me op als je een vraag hebt of als je iets niet begrijpt.