Hoeveel Lessen?


… Heb je Gemiddeld Nodig om Je Rijbewijs te Halen?

Dit is echt de meest voorkomende vraag die we krijgen, helaas is het antwoord niet zo simpel, maar gaandeweg deze pagina kom je erachter hoe je die vraagt bijna helemaal goed beantwoord krijgt.

Om je toch nu al op weg te helpen hebben we hieronder de Gemiddelden genomen van de Rijlessen die leerlingen nodig hadden om te slagen. De pakketten van minder dan 14 uur hebben we niet meegerekend.

Ook hebben we alle getallen afgerond, dus het is een GROFFE Schatting naar het gemiddeld aantal rijlessen dat onze leerlingen nodig hebben gehad.

gemiddeld nooit gereden

Heel letterlijk nemen, als je nooit hebt geprobeerd auto te rijden.

gemiddeld wel eens gereden

Als je het schakelen al onder de knie hebt, als je jezelf comfortabel voelt tijdens het rijden 

gemiddeld veel ervaring

Dit is voor mensen die schakelen, kijken en het voertuig al helemaal onder de knie hebben.

Hoeveel rijlessen heb je nodig om je rijbewijs te halen en welk rijbewijs pakket past het beste bij je? Omdat ieder mens verschillend is, zal iedereen meer of minder rijlessen nodig hebben maar het is wel erg afhankelijk van een aantal zaken…

Een Proefles is Altijd Gratis en Vrijblijvend

Voordat je definitief kiest voor een rijschool moet je een aantal dingen weten, 9 van de 10 van die dingen kom je te weten tijdens een proefles. Dat een proefles nog meer voordelen heeft is zeker, maar vaak kost een proefles geld. Dan moet je nadenken of het een slimme investering is, maar bij ons hoeft dat niet! Bij ons betaal je namelijk helemaal niks!

HET IS AFHANKELIJK VAN EEN AANTAL ZAKEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Welk Rijbewijs Pakket?

Uit onze ervaring blijkt dat mensen die een SpoedCursus nemen een hoger slagingspercentage hebben dan mensen die een regulier rijopleiding doen, bijvoorbeeld elke week een lesje.

Doordat je intensief bezig bent met lessen blijf je elke dag scherp maar het allerbelangrijkste is de herhaling. Omdat je elke dag een aantal uren achter elkaar lest kun je alle oefeningen elke dag doen! Dat maakt het examen een KOEKIE…

Rijervaring

Boven in de plaatjes kun je het al zien, hoe meer ervaring, hoe minder lessen. Dat is natuurlijk wel wat kort door de bocht, ookal heb je veel ervaring dat betekend toch niet dat je dan ook op CBR niveau kan auto rijden? Dat is immers van Verkeer & Waterstaat van je verwacht.

Sfeer in de Auto

Altijd Kaarslicht en Verse Bloemen Bij onze Rijschool (grapje!)... Als je je rijbewijs wilt halen dan moet je daarvoor een rijexamen afleggen. Het GROOTSTE struikelblok bij praktijkexamens voor de auto is het wel of niet hebben van genoeg Zelfvertrouwen. Daarom is de sfeer belangrijk.

Heb je een ontspannen maar professionele sfeer, dan bereik je veel meer (dan alleen deze rijm). Maar het is echt zo! Ontspannenheid, geeft mogelijkheid tot vragen stellen, wat op zijn beurt weer veel leert.

Feedback word direct gegeven, maar op een relaxte manier, iedereen maakt fouten! Als je geen fouten zou maken dan zou je ook niet verbeteren!

Hoe Vaak je Lest

Als je, bijvoorbeeld, maar 1 keer per week lest, dan heb je elke week 6 dagen om het te laten wegzakken, dingen van de laatste les te vergeten etc etc. Wel word het een stuk meer betaalbaar. Ik moet alleen wel zeggen dat je vaak hierdoor meer lessen nodig hebt.

Als geld echt het Probleem is, Neem even contact met ons op, we maken pakketten op maat dus we maken ook betalingsplannen op maat. Iedereen is anders toch?


BlokUren of Niet?

Bij onze rijschool is het ook mogelijk om in Blokuren te lessen en we raden het zelfs sterk aan! We hebben er zelfs een aktie voor 2 uur rijles voor €7​8,- (€3​9,- per uur)

Als je in blokuren lest pak je net dat kleine beetje voordeel mee van een gehele spoedcursus. Je zult door je intensiviteit veel vaker dingen herhalen waardoor ze beter en langer blijven hangen.

Je Eigen instelling

Ik kom ze allemaal tegen, van super gemotiveerde leerlingen tot de leerlingen waarbij het lijkt dat iemand ze dwingt om een rijbewijs te halen…

Ik zal er kort over zijn want het klinkt heel logisch, hoe meer gemotiveerd je bent hoe beter het zal gaan!

Kwaliteit van de instructeur

Natuurlijk is de kwaliteit van de rijinstructeur een Zeer Belangrijke Factor! Beschikt hij over de mogelijkheid jou iets te leren? Kan hij je motiveren om in een keer te slagen voor je rijbewijs? Heeft hij de mensen kennis om je te lezen en tot je door te dringen?

Vergeet je Gratis Proefles Niet!

Wil je ons direct bellen dan kan je op deze link klikken