Gouda

Bij de goedkoopste Rijschool in Gouda, slaag je in 1 Keer!

Ja, onze autorijschool maakt gebruikt van speciale lestechnieken die focussen op het zelfvertrouwen van de leerling. Stress in een van de hoofdoorzaken van niet behalen van het praktijk examen. Wij proberen dus een extreem ‘relaxte’ sfeer te creëren.

We gaan natuurlijk niet met z’n allen zitten blowen en ‘no woman no cry’ zingen, achter het stuur. Begrijp me niet verkeerd, we gaan zeer serieus om met onze lessen alleen proberen we dat op een relaxed mogelijke manier.

Na jaren Ervaring leer je wat echt helpt bij een opleiding en juist die kleine subtiele dingen als stress hebben enorme invloed. Wij hebben hierom ook een speciaal pakket ontwikkeld wat zorgt voor de meeste vrijheid aan keuze. Je kan virtueel alle combinaties maken met de pakketten.

De snelste en beste manier om erachter te komen of onze Rijschool in Gouda iets voor je is. We hopen natuurlijk van wel, en het komt ook zelden voor dat een proefles niet uitloopt op een rijopleiding. Maar toch komt het soms voor dat het niet klikt, of dat de wensen van de leerling niet ‘matchen’ met onze manier van lesgeven.

Waar we dan blij om zijn is dat we door middel van een gratis proefles te doen maar 60 min kwijt zijn in plaats van 20 uur rijles en er dan achter komen dat het niet werkt!

Onder andere dit is het enorme voordeel aan een proefles bij onze autorijschool in Gouda. Je kunt heel nauwkeurig inschatten of je wel of niet bij ons wilt komen lessen.

kosten-rijschool-gouda

autorijschooldenhaag.org valt onder een van de allergoedkoopste rijscholen in Gouda! Misschien op lijkt dit op het eerste gezicht niet zo. De grootste reden is dat andere rijscholen met een ‘uurtarief’ rekenen, wat eigenlijk maar 45min of soms 50min is.

Zo werkt dat bij ons dus niet! Een uur is 60 min en daar zijn onze lessen op gebaseerd. We vinden het spelen met uren en prijzen op deze manier misleidend en realiseren ons dat het al lastig genoeg is om een degelijke rijschool te vinden. Laat staan dat we het op deze manier nog moeilijker gaan maken.

ervaringen gouda

Ik hoop dat je al een afspraak heb geboekt voor een proefles bij ons. In de tussentijd is het misschien interessant wat ervaringen van leerlingen die al geslaagd zijn bij onze rijschool te bekijken.

We krijgen veel positieve feedback over onze Youtube Channel. Voor meer dan 50% van de mensen gaven de ervaringen video’s de doorslag. Zonder die video’s gezien te hebben hadden ze waarschijnlijk niet voor ons gekozen… Lucky them

Mocht je nou de video’s hebben gezien en toch nog vragen hebben, of je hebt een hele andere vraag.
Het maakt allemaal niet uit, voor elke vraag die je hebt kun je ons bereiken. We helpen je graag op weg… (ha ha, snap je hem? ‘op weg’)